8,8!

U kunt niet zonder slaap!

Slaap (de): toestand van algehele rust, waarbij de zintuigen niet werken en het bewustzijn ophoudt.

Dit is volgens Van Dale de betekenis van het woord slaap zoals op deze pagina bedoeld.
Slaap is echter veel meer dan een toestand. Slaap is ook een functie om uw lichaam te dwingen processen te verwerken.
U  kunt bijvoorbeeld 3 dagen zonder drinken en (nog langer) zonder eten, maar niet zonder slaap!

Als de slaap een dusdanig dwingend iets is in het bestaan, kunt u er maar beter aandacht aan besteden. Dat maakt het leven een stuk aangenamer en gezonder en voorkomt allerlei kwalen. Een verkwikkende slaap is voor u, maar zeker ook voor de mensen om u heen erg aangenaam. U bent minder geïrriteerd, ziet er beter en opgewekter uit en functioneert beter.

Slaap is daarnaast het beste medicijn in elke genezingsproces. Zorg dat u er voldoende tijd voor vrijmaakt, dat is wat anders dan de hele dag in bed hangen. Te weinig slapen om te kunnen werken is op termijn altijd een verkeerde keuze.

Om goed te kunnen slapen zijn een aantal factoren van belang:

  • Fysieke gesteldheid
  • Juiste voeding
  • Voldoende beweging
  • Tijd
  • Een passende matras
  • Een ondersteunende bodem
  • Een bijbehorend kussen

De eerste vier punten vragen wellicht een aanpassing van uw levensstijl. Daarover kunt u te raden gaan bij een livestyle-adviseur, zoals bijvoorbeeld Jesse van der Velde. De laatste drie punten zijn van nog groter belang en daarover vindt u op deze site de informatie om het zoektraject te starten. Heeft u daarna vragen over de invulling van uw wensen, klik dan via de links Waterslaper en House of Bedding en loop daar het menu door naar meer informatie over de diverse producten. Heeft u een keuze in gedachte kom dan naar de showroom om proef te liggen!