8,8!

Zo is ErgonomischSlapen.nl ontstaan

Deze informatiesite is een cadeau aan u ter ere van het 30- en 10-jarig jubileum van Waterslaper en House of Bedding.
De bedoeling is om u informatie te verschaffen die u elders nauwelijks of heel verspreid vindt om uw zoektocht naar goed slaapcomfort te starten. Met deze informatie bent u in staat om de juiste keuze te maken. Uiteraard staat het u vrij om die te benutten.
Waterslaper - House of Bedding heet u natuurlijk graag welkom om de verworven inzichten om te zetten in een passend product.

Zo is het ontstaan
Bart van de Rijt begon in 1987, onder de naam Waterslaper, zijn eigen zaak in waterbedden. Geen amerikaanse matrassen en maten als king- of queensize, maar de gebruikelijke nederlandse bedafmetingen. Eventueel in te bouwen in je eigen ledikant. Later liep Waterslaper ver vooruit bij de introductie van het softside waterbed, nog steeds de meest populaire uitvoering van het waterbed.

Vanwege de unieke Niet-tevreden-Geld-Terug garantie kwamen er begin jaren 90 van de vorige eeuw ook 'gewone' matrassen in de showroom, wat langzaam aan de helft van het aanbod werd. Om dat beter onder de aandacht te brengen werd in 2007 de naam House of Bedding gelanceerd, naast die van Waterslaper. Het assortiment werd steeds meer verfijnd naar ergonomische maatstaven.

Dat resulteerde weer 10 jaar later in 2017 in de naam Ergonomisch Slapen, wat een eyeopener moet zijn voor diegenen die worstelen met hun nachtrust. Of niet de juiste keuze daarin kunnen maken. Eigenlijk is Ergonomisch Slapen een platform van waaruit je de keuze maakt naar Waterslaper of House of Bedding en dat allemaal in één website.

Doel van deze informatie is u te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. In beddenland zijn een heleboel mensen actief die vanuit eigen (soms wat minder frisse) beweegreden snel een bed willen verkopen. Een gedegen opleiding wordt nauwelijks aangeboden, dus onderbouwd advies is moeilijk te verkrijgen.

Uiteindelijk stapt u met de nodige voorkennis binnen bij een (onafhankelijke) beddenspecialist, liefst Waterslaper en House of Bedding, om u te laten adviseren over slaapcomfort op maat. Dat kan niet zonder proef te liggen! Neem dus de tijd, kies gemakkelijke kleding, breng liefst de antwoorden op de vragenlijst mee en maak uw eigen keuze voor een bed waarvan u jarenlang plezier zult hebben. Een goede nachtrust verdienen we allemaal!