8,8!

Wat kunt u verwachten op deze site

Deze informatiesite is een cadeau aan u ter ere van het 30- en 10-jarig jubileumvan Waterslaper en House of Bedding in 2017.
De bedoeling is om u informatie te verschaffen die u elders nauwelijks of heel verspreid vindt om uw zoektocht naar goed slaapcomfort te starten.

Ergonomisch Slapen is een informatief platform waar u zich kunt informeren over de parameters van goed slapen. Vanuit dat punt kunt u zich binnen dezelfde website verdiepen in enerzijds waterbedden (Waterslaper) en anderzijds het conventionele slaapcomfort (House of Bedding). Uniek in opzet en verschijningsvorm.

De website is een tool om vooraf te ontdekken wat u moet weten over goed slapen en hetgeen komt kijken bij een goede advisering.
Een bezoek aan de showroom van een slaapspecialist, al dan niet op afspraak, biedt de mogelijkheid om die theorie aan de praktijk te koppelen. Laat u adviseren over uw nachtrust en de daarvoor beschikbare bodems en matrassen. Bij House of Bedding wordt gewerkt volgens de individuele Slaapcheck.
U kunt bij House of Bedding eveneens gebruik maken van dinsdag - adviesdag, waar u op afsraak een dagdeel ter beschikking krijgt om u in alle rust te laten voorlichten, zonder pottenkijkers of andere storende factoren.

In de showroom van Waterslaper - House of Bedding is een assortiment voorhanden dat u elders niet zo gauw zult aantreffen. Uitgaande van 35 jaar ervaring en gedegen (bij)scholing is het aanbod, hoewel nooit compleet, zeer weloverwogen samengesteld. Vanuit de visie van Bart van de Rijt, eigenaar en TÜV gecertificeerd kwaliteitsadviseur bedden en slaapcoach. Er zijn geen verplichtingen naar fabrikanten, enkel verregaande samenwerking in productontwikkeling. Alle combinaties van bodems en matrassen zijn mogelijk. Ook in waterbedden zijn er nog steeds innovatieve ontwikkelingen die zorgen voor een persoonlijker slaapcomfort. Dat gekoppeld aan een mooi ontwerp en een fantatstische nachtrust.